Minulta otettiin taas verinäyte -->ei mitään näkynyt tulehdusarvoissa... Mutta minulta otettiin varmuudeksi nielunäyte viimeksi -->streptokokki se siellä hilluu...ei kuitenkaan angiinaa näin ymmärsin (ei a-ryhmän kokki) Sain V-pen penisiliini kuurin...kylläkin vain 7 pvän kuurin. Olen joskus ymmärtänyt, että kuurin pitäisi olla 10 pvä jotta puree.... Noh, en ole lääkäri.

Mutta ihan itku pääsi, kun soitin omalle hoitajalle, joka vahtii mun vointia ja pillereitten syömistä... Siis niin hullulta kun se kuulostaakin, oli ihanaa että jotain löytyi. En ole siis kuvitellut, ollut luulosairas, ollut hullu....  Noh, hoitajan kuullen sitten aloin puhelimessa itkemään väsymystäni. En halua olla kokoajan kipeä... "hyvä" neuvo häneltä, että lepäilet mahdollisimman paljon ja koitan tehdä kotona jotain kivaa.... Isäntä lähti taas johonkin pikkujouluihin what ever "hana-koulutukseen" eli saan ihan yksin taas pyörittää tätä sirkusta ja mahdollisesti valvoa tämänkin yön ....nyt olen valvonut 36 tuntia putkeen.... yks 12 tuntia siihen päälle vielä...no hätä.

Sain lisää sairaslomaa eilen....maanantaina vielä saan "levätä". Kunhan sais tään kuumeen pois, niin pääsis töihin "lepäämään" -->nyt munt varmaan ammutaan kun noin sanoin. Tosiaan töissä saa tehdä ihan hurjana töitä, mutta et joudu niitä ihan yksin sentään tekemään. Terveisiä vaan hyville työkavereille! Toivottavasti olette olleet terveinä!