Isäntä lähti sitten Roomaan. Purnasin siitäkin aikani, mutta lopetin kun huomasin sen  olevan turhaa. Menköön... 

Itselläni on kolmas vapaapäivä...ei uskoisi! Eka päivä meni asioita hoitaessa ja käytiinhän me Isännän kanssa syömässä poikien jääkiekkoharjoitusten aikana ravintolassa niinkuin hääpäivän kunniaksi.  Sitten nukuin loppuillan sohvalla pikku kuumeessa, joka on jo "normaali olotila".

Toinen vapaapäivä meni labrassa ja hoitajan luona, sekä vanhempainyhdistyksen kaappia siivotessa. Olin kotona jo kahden maissa, mutta olin tästä pikkupuuhastelusta jo niin väsynyt, että nukahdin sohvalle. Isäntä teki ruuankin, kun tuli kotiin --> en yksinkertaisesti jaksanut edes moikkaamaan nousta.

Tänään on kolmas vapaapäivä; heti aamusta olen jo ihan rätti kuin olisin yön tehnyt töitä...no niin, joku joka ajatustyylini tietää luulee että olen  "yön puuhannut" ...eip! Väsymys tulee varmaan kun en ole "puuhannut". Luulen, että kaikki vaan kerääntyy ja siitä väsymys -->oma kuumeilu ja sairastaminen yleensä, hurjat lääkkeet joiden lisäksi sain vielä antibiootin keuhkoputken tulehdukseen (onneksi se ab-kuuri on jo loppu) nyt Lauran polvi ja sen takia lääkärissä juoksemiset ja kaiken kukkuraksi Petterillä tiistai-illasta asti todella kovaa päänsärkyä (mitä lie, ei kuumetta, lääke auttaa vain hetken). Kop Kop Markus vielä terveenä! Tuskin nuo Isännän Roomat ja muut "koulutus"reissut asioita helpottaa...