Ai kun olis taas nukuttanut tänä aamulla, mutta sairaalassa ei pysty nukkumaan pitkään ...yöhoitajat käy tuijottamassa hengitänkö, labratätit tökkimässä, sitten tuleekin jo aamupala ja pakolliset voinnin kyselyt. Tunti siitä, niin tulee ne 6 tablettia ja kohta lähes jokapäiväinen lääkärinkierto... eikä kauaakaan kun lounas. Vaikka veisin lounas tarjottimen itse pois siinä toivossa, että saisin sitten ottaa päiväunet --> tulevat laitosapulaiset toteamaan "ai sä veitkin jo tarjottimen" tai hoitajat tuomaan uuden naapurin tippatelinettä tai muuten vaan toteamaan "ai sä oletkin täydessä unessa"..No joo, sitten en ole enään unessa...

Viime viikolla kävelin paljon ulkona ja rappujakin, niin sanoivat että olisi hyvä levätäkin välillä. Ja nyt kun en jaksais olla pysytyssä edes, sanovat että olis sun hyvä välillä liikkuakin....

Sitten olisin itse halunnut vaihtaa sänkyni lakanat ihan testaakseni työkuntoani... "ei kun sinä olet nyt potilaana". Siis voi vittu! Kyllä mä sen tiedän, että olen potilaana, mutta tarkoitukseni EI ole jäädä sellaiseksi.

Anteeksi, mutta olen tosi väsynyt.

1246949862_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä kuva piknik:ltä, jonka ystäväni PS järjesti; oli munkkia ja kahvia ja vishyä. Sitten mun tietty piti pelleillä tommosilla lasten aurinkolaseilla ja meikkipussilla.

On mukavaa, kun porukkaa käy moikkaamassa! Eilen kävi appivanhemmat --> toivat paljon herkkuja ja sen lisäx käytiin viel kanttiinissakin.

Tämän seuraavan kuvan on  ottanut samainen piknik-ystäväni...jotenkin samaistun siihen, vaikka en olekaan yhtä söpö....

1246950444_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jep jep.... eilen illalla kävi vielä isäntäkin piristämässä. Toi tietty salmiakkia.... Oli aivan ihanaa istua suihkulähteellä oman kullan kainalossa. On hellät hetket olleet hiukan kortilla.. Suukkoja Hanille!!