Kotona jälleen! Toisaalta hyvillä mielin, mutta toisaalta... Näytepala otettu ja sitä tutkitaan jopa kaksi viikkoa, mutta joku pikatesti kuulema kertoi sen olevan melko varmasti Sarkoidoosia ja moni sanoo, että se on hyvä asia. Onko? Itse en ole vielä niin varma... Mutta olo on nyt suht hyvä.

Nyt sitten ei saisi "ponnistella" ja siksi sain sairaslomaa 19.6 asti .Sairasloma todistuksessa oli diagnoosi;  D38.3 ---> Välikarsinan taipumukseltaan epäselvä tai tuntematon kasvain.  Mitähän tuo "ponnistelu" nyt sitten tarkoittaa... varmaan nyt ihan tämmöstä normaalielämää saa viettää omien voimien mukaan. Noh, en mä mihinkään lenkille lähtiskään (työ on verrattavissa siihen Silmänisku ). Ja vatsa ei saa olla liian kovana...noh, rusinoita ja olutta...siis kahvia (olutta) KAHVIA.

No nyt mulla uusi arpi ihan keskellä kaulakuoppaa vai miks sitä ny kutsutaan ...solisluitten välissä tosa ihan edes. Eli näkyy varmasti kaikille, mutta "So what" sanon niinkuin yx mun työkavereista.   Terveisiä vaan kaikille töihin, pian nähdään!          

Ja kiitos kaikille terveisistä, tekstiviesteistä, blogiviesteistä, lämpimistä ajatuksista, suojelusenkeleistä, kyyneleistä, myötätunnosta ja isoista haleista!!