Meidän lapsista Laura tuli koulusta viime viikolla maanantaina valittaen kovaa päänsärkyä. Mitattiin siinä sitten lämpö häneltä, joka oli 38´c Itkuahan meijän likka siinä väänsi, ja oli huolissaan tulevista bändi-harjoituksista "Nyt mä joudun soittamaan jotain rytmimunaa..." Väkisinkin rupes hymyilyttämään. Silmänisku  Kovimmillaan Lauran kuume oli 38,7´c ja kurkku ja pään todella kipeänä ---> lämpö meni ohi neljässä päivässä ja "rytmimuna" murheet myös... pääsee kosketinsoittimia/pianoa soittamaan esitykseen.

Petterillä tuli maha kipeäksi keskiviikkona kesken koulupäivän, ja lämpöä hänellä 37,5´c korkeimmillaan. Lauantaihin asti voi sanoa vatsan nipristelleen ja pientä lämpöä olleen---> ei muita oireita.

Markus tuli samaisen viikon perjantaina koulusta ja sanoi päänsä särkevän kovasti. Ensin ajattelin, että hän haluaa huomiota jota muut olivat kipeänä saaneet enemmän, mutta kun hän meni lepäämään omaehtoisesti, tulin toisiin ajatuksiin. Mittasin lämmön, joka oli jotain 38´c .  Kurkku oli todella kipeä neljä päivää.  Ja nyt viiden päivän jälkeen on taas kouluun-meno kunnossa.

Itse olin tuossa viikonloppuna (pe-la, la-su) yövuoroissa, kiireisissä sellaisissa. Olisi ollut vielä kolmaskin yö, mutta...arvaatteko jo? Jep, tuli kuumeeseen toisen yön aikana.  Mittasin 37,8´c  toisen yön puolessa välissä, ja ajattelin etten jaksa aamuun asti. Otin kuumetta alentavaa lääkettä, ja niin jaksoin vielä sen yön loppuun. Olen yhä kipeänä -->hieno tapa viettää pitkät vapaat. Viime yönä heräsin muutaman tunnin nukkumisen jälkeen todella kovaan kurkku kipuun. Lääkkeen voimalla ja toiveella, että minunkin sairaus loppuu neljän päivän sisällä alkamisesta. Nyt ei ole ollut kuumetta, mutta kurkku ja pää on todella kipeänä.

No tuskin tämä "henkistä" on, niinkuin töissä joku fiksuna arvuutteli....