Itkttää taas  joka  asia... uusinta vuodelta 1995 jääkiekossa...Esa Keskinen...oooh ja kaikki ne muut... ja Suomi voittaa ruotsin. Muisto äidistä  tuli tosi voimakkasti sen myötä...mulla todella kova ikävä sua, Äiti! Yhdessä katsottiin matsi. Turhaan toiset kehoittivat meitä olemaan hiljaa!!

Ihana (?) alkoholi näin lauantai-iltana hurja työpäivän vastapainox...huoli omasta terveydestä. Mistä nuo maha-kivut johtuu....uskallanko tutkituttaa, olla sen takia pois.... Luulin että oli noro iskenyt, vaan eipä tainut olla....sappi-kipu tai joku naistenvaiva... Endometrioosi?

Niin lähellä niin kaukaa... kosketus  rakkaan voi olla liian voimakas ...ei tunnu välittämiseltä, muuttuu henkiseksi mustelmaksi. Voih, miksi en tunne niinkuin ennen...sitä hellyyttä , sitä kaikkea.... hellyys ei riitä ,vatsan kautta on myös turha yrittää... wiittu nyt tarvitaan jo lukkoseppää... kuka lukot aukaisee. On turha itse yrititä mitään. Inhoan tätä... olenko täällä ja miksi, niin olematon olo... tekis mieli vaan huutaa ... "pitää olla hiljempää, ettei naapurit...." haistakoon paskat kaikki, en mä turhaan huutais...kaipuutani vaan. Kaipuutani olla kaunis ja haluttava nainen (taitaa olla jo vitsi tämäkin), haluaisin kertoa kaikki Äidilleni... hän ymmärtäisi ja lohduttaisi ja neuvoisi ja kannustaisi... "Kiitos ja kunnia" jäävät aina saamatta. Haluaisin kuulla "kiitos"edes jostakin  ja haluaisin kuulla olevani haluttava naisena...kauniskin ehkä... jotain.... Todella kaunis, Orjatar edes. Äitini lempi lauluihin kuului vihreät niityt .... "Jos vielä muistaa voi niityn eilisen...."   Hym... "en enää koskaan löytää häntä voi..." 

Mua ärsyttää "auttaa tai kehoittaa" toisia tekemään jotain... Jos teen tavallisen iltapalan tilalle "huikean" wrap-aterian, on kiitoksena heti toinen iltapala sen perää...sanoen että oli se hyvää.... No wittux sit tarvii muuta syödä...olisin hyvin voida tehdä vaikka puuro iltapalan, kun kerran se ei ei estä omaa tyypillista "neljän leivän iltapalaa"... noh ei ole mun paino, ei ole mun maha...on vaan mun tekemä (turhaan) iltapala, mun panostukseni. Olisin itse selvinnyt vähemmällä.... ei olis mennyt niin energinen iltapala omaan mahaan ns.turhaan.

Tahtoisin tanssia sinulle, sinun kanssasi. Tahtoisin rakastaa ja saada vasta rakkautta. Tahdon elää ja unelmoida... vain sinun kanssasi. Miksi odotan turhia lupauksia täyttyvän esim. tanssikursseista ? Älä  mene yksin, mentäis yhdessä ..edes johonkin.

 

Noh nämä on taas näitä ..."itsepähän olet elämä olet valinnut" joku saattaa sanoa. Iloitkaamme pienistä asioista.... "MIten saa neljä mummoa kiroamaan? Käskee viidennen huutamaan BINGO!"