Huhuu, tääl taas kukutaan ja päivällä sitten nukutaan... ei kylläkään kovin kauan, kun olen menossa Uusikaupunkiin katsomaan jääkiekkoa. Petterin joukkue menee sinne vierasottelua pelaamaan. Tullaan kotiin sitten vasta tosi myöhään.

Täältä blogistaniasta löyty suklaiset sivut ja Suklaajoulukalenteri . Otin tietenkin osaa siinä toivossa, että voittaisin suklaata. Mahtaiskohan sekään maistua...

Mulla on ilmentynyt sellainen oire, etten oikein maista mitään. Esim. kun olin Benelli´s ravintolassa syömässä huippuhyvää lasagnea (aiemmin jo testattu), ei se tälläkertaa ollutkaan mitenkään ihmeellistä. Ystäväni sanoi samaista ruokaa liian tuliseksi. Sama kun otin Naantalin kylpylän kellariravintolassa pizzan, jossa oli tomaattikastikkeen tilalla chilikastiketta... hym hyvää, mutta jotain kuitenkin puuttui. Isäntä maistoi palan pizzastani ja sanoi sitä todella tuliseksi...mun ilme ei edes värähtänyt. Eilen tein tonnikalapataa tapani mukaan ja mun piti pyytää Lauraa maistajaksi kertomaan pitäiskö maustetta vielä lisätä. Lopulta Laura sanoi monen mauste-lisäyksen jälkeen, että maku kohdallaan ja toiset syömään tulleet kehuivat ruokaa. Otin tuota ruokaa itselleni mukaan tänne yövuoroon -->ei mitään makua, edes kun lisäsin suolaa ja jopa hätäpäissäni ketsuppia... nothing much. Ärsyttävää! Syöminen on nykyään ollut melkein ainoita elämän iloja. Viedään nyt sekin nautinto!

Noh seurasitteko linnanjuhlia? Itse en ehtinyt lainkaan. Netistä katselin sinne julkaistuja kuvia äsken, ja kaunein puku oli mielestäni jollain Heta Hyttisellä. Joillakin oli pukuun liian pieni ja joillakin liian suuri etuvarustus, joillain maha ta takapuoli pömpötti liian piukassa puvussa, joidekin käsivarret tai hartiat olisivat kaivanneet jotain huivia tai jotain mikä peittoaa liian alastomuuden... Tuolle Hetalle tuon puvun väri oli juuri passeli, ja puku oli hänelle eduksi.