Tuon äskeisen jutun laulusta sain vinkin Exaivovaimon blogista. Tosiaan kuulin sen Irinan laulun ekaa kertaa. Mun mielestä siinä laulussa oli hyvä alku, kun musiikki ei "pauhannut" siinä vaan kuului askelia. Samaisten blogista opin kivan sanan; Ylläpitosiivous. Siitä juttua myöhemmin...

Lauantai-aamupäivä....koko perhe kotona...mun pitäisi olla töissä, mutta olen kipeänä. Kuumetta, "pientä sellaista" on nyt ollut tiistaista asti. Tulehdusarvot ym.labrat hyviä paitsi , etää maksa-arvot vaan nousee. Viime yönä taisi olla kovempi kuume, kun tuntuu kuin huulet olis kuivunut ja repeytynyt kuivuudesta...nyt ei ole kuin 37,1´c. Sain pitkän sairasloman...ad.20.11 ihan meinas itku päästä, kun kuulin lääkärin suusta kuinka pitkän sairasloman sain. Olen niin väsynyt... toki tyhmänä heti seuraava ajatus oli, että mitenkähän muu henkilökunta pärjää...onko siellä tarpeeksi työntekijöitä... Täytyy myöntää, että se ajatus ei kauaa päätäni vaivannut. Olen todella väsynyt, kipeä. On niin helpottavaa, kun joku muu tekee päätöksen mun puolesta, että "NYT JÄÄT SAIRASLOMALLE", kiitos jämäkkä lääkäri täti! Ja kerrankin tarpeeksi pitkä sairasloma, eikä vain 2-3 pvää...sitten olisi ollut taas lääkärille meno...olisi helpompi tuollain mennä töihin kun saada aikaa lääkärille. Maanantaina mulla on kyllä keuhkokuville meno T-sairaalaan.

 Aamupalaksi nautittiin vaihtelun vuoksi lämpimiä tonnikalavoileipiä ja glögiä! Eli ruisleivän päälle vain tonnikala hiutaletta (vedessä) ja hiukan ketsuppia siihen päälle ja juustoa --> hetkex uuniin. Nami! Glögitiivistettä on jäänyt viime vuoden joulukoreista, mutta ne on säilyväistä, joten 1/4 osaa tiivistettä ja 3/4 osaa kuumaa vettä.

Isäntä ja Laura lähtivät kenkä ja balettivaruste-ostoksille. Pian Lauralla on isompi baletti esitys Turun Tuomiokirkon edustalla 28.11 klo17 ...joulukaupungin avajaiset. Heillä on esiintymis-asuna valkoinen villapaita, sukkahousut ja pipo ja hanskat, sekä saatiin vaikea ohje, jonka mukaan pitäisi saada aikaiseksi pitkä tyllihame. Onneksi hyvä naapurini on auttavainen ja taitava käsistään, ja lupasi taas auttaa meitä hädässä. Samantyylinen esitys myöhemmin Turku hallissa..typhoonissa...Elyysee areenalla.....no kuitenkin. Siellä on Valon Aika- joulukonsertti (19.12. klo.17) Aika jännittävää! Toivottavasti olla kaikki kunnossa, että päästään katsomaan Tuomiokirkon eteen ainakin...ja että Laura on esiintymiskunnossa.

Maanantaina sain nukkumispäivän päätteeksi hiukan siivottua, vähän enemmän kuin pelkkä ylläpitosiivous. Toki yritin siistiä vielä tiistainakin, mutta silloin alkoi se kuume nousemaan... Olisi hyvä kun kaikki perheenjäsenet huolehtisi omista roskistaan ja astioistaan ja pyykeistään...että olisivat oikeilla paikoilla. Niin sitten kun itse olen kunnossa tai inspiroidun siivoomaan hetken mielenhäiriössä, ei minun tarvitse aloittaa toistan vaatteiden lattialta keräämisellä, jotta pääsen imuroimaan tai pääsen pesemään pyykkiä ym.

Pojat sai possu-piikit keskiviikkona. Käsi tuli molemmilla todella kipeäksi. Petterillä nousi melkein heti kova kuume 38,3... eilen oli hänellä vielä kuumetta 37,3. Lepäilee siis mun seurana ja kattelee piirettyjä.  Markuksella nousi päivän päästä kuume 37,3 ja alkaa jo olemaan terve. Isäntäkin otti piikin, ennenkuin lähti Helsinkiin kolmeks päiväks....onneks ei tullut kipeäksi koska oli siel jossakin.  Eli hurjat kolme vapaata vietin kipeänä kipeiden poikien kanssa...

Nyt kuitenkin unohdan kotityöt ja lueskelen vain ihania blogejanne ja juon välillä lämmintä glögiä....