Terve ja heipä hei!

Mullon täsä 2 viikkoo ollu polvi kipeenä... Ilmeisesti se oli venähtänyt pahasti balettiharkoissa...

Eka lääkäri sanos että se on vaan rasitusvamma, mutta lähetti silti röntgeniin... eikä mitään näkyny. Hän oli sitten menny testaaman kihdin ja reumanki!

No äiti sitten tilasi ajan yksityislääkärille, joka ajatteli että siinä saattaa olla niveljänne revenny tai sitten olisi kierukka ongelmana... Saatiin sitten lähete magneettikuviin joissa kävin eilen.

Olin semmosessa tunnelissa tunnin liikkumatta. Siellä oli hirveen kylmä ja sitten ku hoitaja tuli laittaan varjoainetta ni rupesin jännittämään ja sen jälkeen tärisin kauheesti... Tuli semmone olo et mahtaako kaikki olla kunnossa ko piti semmostaki laittaa, mut rauhotuin sitte ku iskä sanos et ne laittaa sitä aina.

Tänää ku äiti tuli kotiin ni hän kertos ettei siellä näkyny mitää mihin tarvis leikkausta. Paljon turvotusta näkys tosi selvästi ja huomattiin että se o venähtäny. Puolen vuoden päästä tarkistetaan polven kunto toisilla magneettikuvilla.

Tämmöstä ollu tää lokakuun alku... Kokeitakin o ollu kolmet plus kaikki sanakokeet. Ja ne on menny kohtalaisen hyvin. Että näin Hymy

Love you all

Lally