1253623669_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kiva kuva... laastaripaketin kyljestä kuvattu...  Joo muuta ei voi täsä toivoa itselleen, kuin paranemista. Aiemmista teksteistä (Atsiuh! kohdasta...) onkin aikaa mitkä liittyy sairauteeni. Olisi vain jatkuvaa itsensä toistamista... niinkuin tämä pirun arki on. Isäntäkin sanoin lauseen mikä jäi soimaan päähän:" Sulla on aina kuumemittari kainalossa, kun mä sunt nään..." Joo, varmaan osax tottakin, mutta teräväkielisenä bitchinä sanoin takas jotain..."siitä huomaa kuinka vähän olet kotona..." Joo totuuden siemen siinäkin...

Miksi sitten kulkea mittari kainalossa "koko ajan"? Kait se on sellaista todistamista, että ihmiset uskoo mulla olevan paha olo?!

Kuumetta ollut viime keskiviikosta asti... siis korkeampaa kuin yleensä.... 37,3-  37,5´c ja kurkku pirun kipeä. Joten ohjeiden mukaan hakeuduin työterveyslääkärille -->turhareissu?! Keuhkoissa ei kuuluu mitään, ei korvissa näy mitää, hiukan kurkku punottaa...puhallus arvot 450 parhaimilllaan (jos olen kunnossa puhaltelen jopa 480-500). Noh sain ainakin neljä päivää sairaslomaa. Mitään possu-flunssasta ei puhuttu, mitään näytteitä ei otettu --> tuskin tämä mitään sellaista onkaan, kun on vain "pientä lämpöilyä". Hitto kun ärsyttää aina todistella, että nuo lukemat on mulle jo kova kuume. Kuumeinen olo jo 36,8´c kohdalla...ei muuta kuin nappia naamaan vaan, kyllä se siitä. Keuhkopolilta sain avaavaa astmasuihketta ensiavuksi tukehtumistunteeseen (samaa kuin meijän pojilla). Se tuntui auttavan, kun otin sitä x2 peräjälkeen.

Tosiaan aiempi sairasloma kesti sunnuntaihin. Maanatai aamuna heräsin n.klo.05 kun tuntui että tukehdun! Pää tuntui kuin jyrän alle jääneeltä, kurkku tuntui pirun kipeältä, nenä ihan tukossa. Isäntä toi astmasuihkeeni -->se auttoikin sen verran, että sain hiukan sisäänhengitystäni parannettua. Päänsärkyyn hän toi panadol forten (onneksi puolitettuna). En meinannut saada nieltyä niitä, kun röörit ihan tukossa ja yhä tuntui kuin tukehtuisin. Oikeesti en saisi kuulema ottaa panadolia vaan buranaa...ettei maksa kuormitu liikaa.. mutta tuohon päänsärkyyn kun mulle ei burana auta... Ei yksi pilleri voi nostaa maksa-arvoja kuin hetkellisesti.

No ei muuta kuin työterveyslääkärille aikaa varamaan taas... tiedäx, EI YHTÄÄN VAPAATA lääkäriä! Ei millään onnistunut edes johonkin väliin saanut aikaa, ei puhelinaikaakaan ja täsä tapauksessa hoitajalle meno ei riittäisi. Ohjasivat ottamaan yhteyttä terveyskeskukseen ja sieltä sainkin ajan....onnex. Tällä kertaa keuhkoista kuului limakrohinoita --> keuhkoputkentulehdukseen sain antibioottia (8pvän kuuri)  ja sairaslomaa lisää 4 pvää. Mitään possuflunssa näytteitä ei otettu, en sopinut siihen profiiliin.

Tubi-lääkkeet sain kotiin! Mikä ihana helpotus. En olisi millään jaksanut niitä haeskella T-sairaalasta. Eilen aloitin myös antibioottikuurin, joten nyt on taas ihan tarpeeksi pillereitä... toivottavasti se ei kuormita kauheesti mun maksaa. Kuumetta on yhä ja pää todella kipeä (eix se aina oo...). Yskiminen on yhtä tuskaa... nyt oikein maistuu semmonen superkipee maku suussa. Huomenna hoitaja tulee kotiin käymään ja tuomaan lisää lääkkeitä.