Laura meni Kaarinaan 700 Rock-musiikki festareille...vai mikä se nyt oli. Hiukan jännittää hänen puolestaan. Pojat meni ukkilaan. Kävivät kahdestaan Hesessä ihan ilman ukkia ja minua...jännitti sekin juttu. Noh isäntä on kesäpäivillä (päivillä ja päivillä...yöllä kotiin) ...ja se vasta jännittääkin.              MUTTA...mikä on ihanaa, eikä jännitä yhtään, on se, että olen yksin kotona! Telkkari kiinni. Ihana hiljaisuus. Ei tarvii (en saa) tehdä kodin "raskaita" kotitöitä, koska en saa tähystyksen jälkeen ponnistella kymmeneen päivään.

Olin tänään suihkussa...wow mikä uutinen, mutta kun on tottunut päivittäin käymään suihkussa ja nyt en tähystyksen jälkeen ollut käynyt...  Otin ja vaihdoin haavan/tähystys-menoaukon päältä haavateipit. Jalat tuntu jotenkin kuin olis seisonut pumpulissa, teippi oli piukassa ("piukka hyvä on"sanois yx MH Silmänisku)... kävi mielessä että se haava repeää auki (tuntuko mahassa?). Alue on arka, turvoksissa, mutta siisti. Laitoin varmuudeksi vielä uudet teipit pitkänomaisen arven päälle. No täytyy ostaa vissiin kunnon  push-up-liivit, että saa arvesta katseet aivan muualle....okei oli kaimani ehdotus isosta korusta ihan hyvä myös!

1244842901_img-d41d8cd98f00b204e9800998e ekax arpi läheltä..

1244842922_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Ja sit kauempaa..

Jos käännän katseeni ihan mihin suuntaan vaan, huomaan tekemättömiä kotihommia....joten päätinkin, että pelaan tietokoneella lopun illan ja niin tuijotan vain tietsikka ruutua. Kyllä ne hommat voi odottaa...Hannua Silmänisku. Pusu lov ya!