Täällä taas ollaan yövuorossa. Kovin on rauhallista ja hyvä niin! Eipä pahemmin ole hälytykset soineet... tämä on toinen yö neljän yön rupeamassa. Ai niin, en olekaan maininnut, että irtisanouduin vakipaikastani (palvelutalosta) viikko sitten. Sen ajan kun olen ollut sieltä työlomalla, olen suurimmaksi osaksi ollut täällä (sairaalassa)töissä. Toivottavasti saisin täältä vakipaikan... töitä ainakin riittää, olenhan jo vuoden täällä kohta ollut! Tykkään työstäni täällä!

Yleensä tulen itekseni autolla yövuoroon jotta aamulla pääsen kivasti kotiin, mutta nyt isäntä toi munt töihin. Aamulla hän taas hakee munt ja vie röntgeniin ja sieltä vielä kotiin, etten väsyneenä joudu kaupungilla hortoilemaan.

Röntgenissä kuvataan poskiontelot tulehdusten poissulkemiseksi --> tutkivat sitä mun yskää. Tuossa yx päivä kävin puhaltelemassa semmoseen laitteeseen monin eritavoin, jotta näkevät keuhkojen tilavuuden ja pohtivat onko astmaa pukkaamassa. Puhaltelin ilman lääkettä ja vielä avaavan lääkkeen jälkeenkin. Kuulema normaalit tulokset. Kotosalla olen PEF-puhalluksia tehnyt. Ovat parantuneet muutaman päivän aikana ..aluksi puhaltelin 380 ja nyt  jo 450.

Allergiatestejä ottivat verinäyttein ja nenästä sellaisen "minimaalisen pulloharjan" kanssa ...oikein syvältä, niin että kyyneleet silmissä yritin tuolia taaksepäin työntämällä päästä karkuun.

Seuraavaksi lääkäriin "tuomiota" kuulemaan 4.5     Toisaalta nyt yskä hiukan helpottanut -->saan nukuttuakin yskältäni.