Eilisen työpäivän jälkeen kävin kotona pikaisesti vaan siisteytymässä ja sitten lähdin tapaamaan "vanhoja" työkavereita ruokailun merkeissä. Heitä oli sitten ihana nähdä pitkästä aikaa, oli ihana saada nauraa --> sitäkään ei nykyään pahemmin tule tehtyä. Ensimmäisiä merkkejä ikävästä huomasin, juttelin kavereille ehkä tavallista enemmän lapsistani kuin normaalisti illanvieton aikana. Oltiin tosiaan syömässä Amarillossa; mielestäni huippuhyvää ruokaa! Suosittelen! Iltaa tulikin sitten jatkettua ihan tappiin asti! Rakastan tanssimista ja karaokekin raikui. Voi kun pääsis taas pian tuulettumaan!

Tänään kyllä on hiukan väsynyt olo, mutta hammaslääkäriin lähdin reippain askelin. Ja kävin sen jälkeen ystäväni kanssa kahvilla kahvilassa, jossa pullat ovat ruokalautasen kokoisia....laitettiin yx viineri puolix, ymmärrettävää?! Siinä sitten naureskeltiin eilisille vitseille "piippolan vaarilla oli talo...." ja toivottiin mukavia tapaamisia jatkossakin! Paikalla olleet; KIITOS tosi mukavasta seurasta -->piristitte "nuutunutta nuppua".

Nyt ajattelin hiukan ottaa itseäni niskasta kiinni ja hiukan siivota tätä kämppää ...pyykkiä taas koneeseen, tiskikone pyörimään vasta ekan kerran tämän yksin olon aikana, noita valokuvia vielä laittelen jotta saan ne pois keskeltä olohuoneen lattiaa, sitten imurointi ja lattioitten pesua jotta saan uuden maton levitettyä olohuoneeseen....   Ootteko koskaan törmännyt mieheen, joka tekisi MITÄÄN "bailaus-illan" jälkeen (muutakuin syö olohuoneessa jotakin roskaruokaa jättäen astiat juuri siihen lattialle ja makaa sohvalla ja antaa muitten hoitaa jopa omat bailuvaatteet pois lattialta johon ne yöllä riisui...)? Itse taisin saada niin hyvänmielen ulkona tuulettumisesta, että jopa haluan siivota!